Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


12 900 Ft - 21 900 Ft
5 jegytípus

Aktuális előadások



Irie Maffia

20 éves jubileumi koncert

2025. március 15. (szombat), 20.00 – MVM Dome

 

Jegyek kaphatók:

2024. augusztus 5-én, hétfőn 11 órától

 

Az Irie Maffia 2025-ben ünnepli 20 éves fennállását, melyet egy hatalmas koncerttel tesznek emlékezetessé 2025. március 15-én, az MVM Dome-ban! Az esemény azért is lesz még különleges, mert a zenekar, éppen 20 évvel azelőtt, 2005. március 15-én adta első koncertjét! Az este egy igazi nagy ünnep lesz!

Az Irie Maffia szupergroup Magyarország legszínesebb egyéniségeiből tevődik össze. A frontemberek között megtaláljuk a ghánai származású Senát, aki a pápa látogatására rendezett előadásban Máriát személyesítette meg, de szerepelt az István a király rockopera felújított változatában, és duetteket énekelt Presser Gábor telt házas Aréna koncertjén. Columbo érces hangja a Brains zenekarból is ismerős lehet, MC Busa a Zuboly zenekarral, a karibi származású MC Kemon pedig a Random Trip formációval külön-külön is bejárták hazánk szinte összes színpadát. 

Az együttes különlegessége az zenei sokszínűségükben rejlik, számos rádióslágerrel a hátuk mögött, bármilyen környezetben, a közönség életkorától függetlenül képesek hatalmas hangulatú koncertet adni. A fesztiválok nagyszínpadjaitól kezdve a kisebb klubokig mindenhol megfordulnak, igazi karibi hangulatot varázsolva a színpadra.

Ősztől stúdióba vonulnak, és a jubileum jegyében számos új dallal is készülnek. Az év csúcspontja 2025. március 15-én, az MVM Dome-ban lesz, ahol nem is egy koncerttel, hanem sokkal inkább egy zenés-színházi előadáshoz hasonló show-val idézik meg az elmúlt 20 évük történéseit.

Ajánló


Tudták, hogy van az évnek egy napja, amikor megnyílik az átjáró az élők és a holtak, az emberek és a…

A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!