Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Irodalmi és önismereti beszélgetés Szabó T. Annával, Dragomán Györggyel és Szabados Ágival

Irodalmi és önismereti beszélgetés Szabó T. Annával, Dragomán Györggyel és Szabados Ágival

Két este Szabados Ágival, ahol az irodalom és az önismeret a szervezőelv. Első alkalommal napjaink legismertebb és legszerethetőbb író házaspárját, Dragomán Györgyöt és Szabó T. Annát várjuk egy izgalmas beszélgetésre.
.
 több

Az este folyamán választ keresünk az irodalom és az önismeret látszólag egymástól távol eső, ám valójában azonos kérdéseire. Az irodalmi alkotások mindegyike egy-egy csoda, alkalmas a személyiségfejlesztésre, és a világ megismerésére egyaránt. 

„Irodalomterapeutaként önismereti csoportjaim vezetésekor hosszú ideje irodalmi szövegekkel dolgozom, amelyek mind segítenek megérteni a bennünk játszódó folyamatokat. Dragomán György és Szabó T. Anna írásait is rendre használom a foglalkozásokon, így a nyár végi esten az „akasztják a hóhért” klasszikus esete lesz.” Szabados Ági

Augusztus 12-én, egy különleges helyszínen, egészen újszerű módon, a közönség bevonásával, egy interaktív esten ismerhetik meg közelebbről korunk egyik legszerethetőbb író házaspárját.  

Közreműködik:Szabó T. Anna költő, Dragomán György író, Szabados Ági alapító, "Nincs időm olvasni kihívás", műsorvezető-szerkesztő, "Lapozz a 99-re!" , irodalomterapeuta.

Esőnap: augusztus 14.

A következő beszélgetés szeptember 7-én >>>

Rssz idő esetén az előadás elmaradásáról a T9-Az Első Bástya legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a T9-Az Első Bástya az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

 A T9-Az Első Bástya fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről T9-Az Első Bástya közleményt ad ki.

Ajánló


Az 1984 egy szerelmi történetet helyez egy olyan disztópikus világba, ahol az állam…

A gazdasági és kormányzati válság tetőpontján az angol miniszterelnök azzal szembesül, hogy egy…