Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Isten komédiásai - Werk Vizsgaelőadás

Isten komédiásai - Werk Vizsgaelőadás

Popper Péter édes-bús színműve egy férfi és egy nő küzdelmét veszi górcső alá: a küzdelmet egymás megértéséért és a világban betöltött helyük értelmezéséért. Az önéletrajzi ihletettségű darab főhősei az élet egészen különböző területeiről érkeznek – ám összeköti őket a kölcsönös vonzalom..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 25. vasárnap, 19:00

Isten komédiásai - Werk Vizsgaelőadás

Popper Péter édes-bús színműve egy férfi és egy nő küzdelmét veszi górcső alá: a küzdelmet egymás megértéséért és a világban betöltött helyük értelmezéséért. Az önéletrajzi ihletettségű darab főhősei az élet egészen különböző területeiről érkeznek – ám összeköti őket a kölcsönös vonzalom, valamint „a másik” világának félelemmel teli csodálata. A Tudós és a Színésznő szellemes párbeszéde filozófiai igénnyel dolgozza fel a racionalitás és a művészi világszemlélet ütközésének kérdéskörét, miközben játékosan világít rá legmélyebb emberi gyarlóságainkra, érzékelésünk korlátoltságára éppúgy, mint az évődő nemi játszmák izgalmára. A 2020-as feldolgozás a 21. század tárgyi környezetébe helyezi a művet, ám alapvető üzenetétől nem távolodik el: a színház varázslatáról és a komédiások életének rejtelmeiről értekezik friss, közérthető, kortárs formában.

Szereplők:
Színésznő - László Panna
Tudós - Kocsis Fülöp Soma

Rendező:
Egressy G. Tamás


Az előadás a Werk Akadémia Színházi menedzser szakos hallgatóinak vizsgamunkájaként valósul meg.

Végzős hallgatók
Bögre Krisztina, Faragó Alexandra, Galambos Zsófi, Gere Vivien, Kasztner Ramóna, Kurdi Bernadett, Lakatos Gabriella, Lengyel Kristóf, Móricz Máté, Pintér Szilvia, Rada Lilla, Szántó-Leopold Ferenc, Szende Nikoletta, Tóth Fruzsina, Zelei Ágnes

Mentor
Balogh Máté András, KortársPR

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!