Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


”Isten tenyerén” – Ismerős Arcok akusztikus koncert

”Isten tenyerén” – Ismerős Arcok akusztikus koncert

Az akusztikus ráadáskoncert egyszeri és megismételhetetlen zenei élményt ígér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 7. péntek, 19:00

“ISTEN TENYERÉN…” - Ismerős Arcok akusztikus ráadáskoncert Sopronban

Az Ismerős Arcok zenekar a tavalyi évben ünnepelte a fennállásának 20. évfordulóját.
A jubileumi év lezárásaként egy akusztikus ráadásturnét terveztünk, amelyet Nyerges Attila sajnálatos balesete miatt el kellett halasztanunk.
Attila gyors és eredményes felépülése és visszatérése adta a koncertjeink mottóját, hiszen hisszük és valljuk, hogy a teremtő ereje az a megfoghatatlan és támogató erő, amely képes a rossz dolgokat jóra fordítani.
Hiszünk az Isteni gondviselésben, hiszen mindannyiunkat az Isten a tenyerén hordoz.
Az akusztikus ráadáskoncert egyszeri és megismételhetetlen zenei élményt ígér.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!