Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Isten tenyerén - játék Gulyás Dénes önéletrajzi regényéből

Isten tenyerén - játék Gulyás Dénes önéletrajzi regényéből

Sorskönyv ez szerelemmel, drámával, boldogsággal és küzdéssel, folyamatos változni tudással. De megismerjük belőle a személyes életúthoz köthető és elválaszthatatlan történelmet is. Bekukkanthatunk a kulisszák mögé, ahol nemcsak a kulisszatitkokat, hanem egy embert is látunk. Aki a példaképünk lehet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Gulyás Dénes “Mekkora Isten tenyere? című könyve alapján írta: Pozsgai Zsolt
Isten tenyerén - színpadi játék
BEMUTATÓ: 2021. december 25.

“Mekkora Isten tenyere? Elég nagy ahhoz, hogy
maradhassak életem végéig, ha hellyel kínált? Biztosan jól
megkapaszkodtam? Hányan voltunk szerencsés utasok? Összehúzva
magát, adott helyet nekem más, ha rázós volt az utazás?”
A könyv alapján készült színpadi játék abban az élethelyzetben kezdôdik, amikor az operaénekes bajba kerül. Mit tegyen, ha elmegy a hangja? Hol talál megoldást?

Van egy olyan világhírű operaénekesünk, aki barátjának nevezhette Pavarottit. Aki énekelt a világ összes olyan színpadán, melyről a legtöbben csak álmodoznak. Liszt Ferenc-díjas, Érdemes művész, Kiváló művész, és sok más mellett megkapta a Köztársaság Elnökének Érdemrendjét és a Magyar Művészetért Díjat. És most megírta az életrajzát. Nem lehet ennek eléggé örülni. Itt van egy életút, ami még távolról sem közelít a lezártság felé, de már eddig is annyi minden történt benne, hogy több regény alapanyagául szolgálhatna. Nem más írta meg ezt az életutat, mint ő maga – és jól! Az indulástól kezdve, érdekfeszítően; a nagy sikereken át, szerényen; egészen addig, míg már úgy operaénekes, hogy ezernyi más is egyben. Azok közé tartozik, akik mintha képesek lennének az időt kitágítani, úgy élni.

Szereposztás:
Énekművész............................ Gulyás Dénes
Kati, orvos, akupunktőr............ Szitás Barbara
 
Alkotók:
Gulyás Dénes „MEKKORA ISTEN TENYERE?” című könyve alapján írta: Pozsgai Zsolt
Rendező: Czeizel Gábor

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!