Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ISZKIRI családi koncert

ISZKIRI családi koncert

Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 16:00

Iszkiri Zenekar koncert

Mi az ISZKIRI?
Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Hol játszunk?
Nagyon sok helyen játszunk országszerte, 2017-ben több, mint 90 koncertet adtunk, és ez a szám 2018-ban sem csökkent. Rendszeresen zenélünk a Minimax Hajón, játszottunk a Gyerekszigeten, a VOLT Fesztiválon, a Művészetek Palotájában és az Akvárium Klubban, emellett rendszeres fellépőnek számítunk Siófokon, Székesfehérváron, Győrött, de a Minimax saját Mikulás partiján is adtunk nagy sikerű koncertet és a Coca-Cola Karácsonyi Karaván műsorában, valamint az Országos Rendőr- És Tűzoltónapon is mi szórakoztattuk a közönséget. Rendszeresen játszunk a határon túl is, a Felvidéken, Kárpátalján a Vajdaságban és Erdélyben is többször megfordultunk már, berlini magyar gyerekeknek is koncerteztünk, nagy sikerrel.
Koncertjeink maximálisan interaktívak, együtt éneklünk, mozgunk, táncolunk a gyerekekkel.

Lemezeink
Első lemezünk 2014. októberben jelent meg "Mi a Manó?!" címmel, második kiadványunk pedig 2015. végén került a boltokba. A "Varázsdoboz" egy mesekönyvet és egy 19 dalból álló CD-t tartalmaz. A dalok a történet szerves részét képezik, de külön is remek szórakozást nyújtanak. Harmadik, "Zűrgombócok" című lemezünk lemezbemutató koncertjét 2017. július 2-án tartottuk a Budapest Parkban. Pillanatnyilag éppen negyedik, "Macikat a magasba!" című dupla albumunk lemezbemutató turnéjával járjuk az országot.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!