Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Itáliai utazás - Martin Eden

Itáliai utazás - Martin Eden

olasz-francia-német játékfilm, 129 perc, 2019
olasz, nápolyi és francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 3. hétfő, 18:30

 

Jack London azonos című regényének új olasz adaptációja Kaliforniából Nápolyba helyezi át a fiatal matróz történetét, aki, hogy elnyerje egy gazdag családból származó, művelt lány szerelmét, elhatározza, hogy tanulni fog, sőt írónak áll, hogy feljebb jusson a társadalmi ranglétrán. A Luca Marinelli főszereplésével készült filmet Arany Oroszlán-díjra jelölték.

Rendező: Pietro Marcello

szereplők: Luca Marinelli, Jesica Cressy

 

 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!