Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


j(A)zz! / Sinfonia De Carnaval

j(A)zz! / Sinfonia De Carnaval

A Sinfonia De Carnaval Anna Lang és Alois Ebert duója, amiben a két multiinstrumentalista csellón, harsonán, harmonikán, és ütőhangszereken játszik, valamint él az elektronika és az énekhang adta lehetőségekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 24. péntek, 20:00

j(A)zz! | Sinfonia de Carnaval (AT)

Közreműködik:

    Anna Lang - cselló, zongora
    Alois Eberl - harsona, harmonika

A Sinfonia De Carnaval Anna Lang és Alois Ebert duója, amiben a két multiinstrumentalista csellón, harsonán, harmonikán, és ütőhangszereken játszik, valamint él az elektronika és az énekhang adta lehetőségekkel. A jazz expresszivitása a klasszikus zene, a rock és a funk elemeivel keveredik zenéjükben, és egy olyan zenei univerzumot hoz létre, amiben a hangszerek teljes spektrumukban, széles színskálájukban meg tudnak mutatkozni. Saját szerzeményeikben rejtőzködő, gyönyörű, megkapó, hátborzongató, zajos, gyengéd, bájos, goromba, veszélyes, jó, rossz, varázslatos és tragikus figurák lelkisége is felsejlik. Eufórikus zenei pillanatfelvételeikben az improvizáció széles skálájából merítenek, hol ízes groove-okkal, hol kísérteties drámaisággal. A Sinfonia De Carneval a két tehetséges zenész egyre szélesedő és egyre inkább kísérletező programját reprezentálja.

„Ez a fajta jazz mindenféle inspirációs forrást beemel. Anna Langot és Alois Eberlt az osztrák jazzszíntér legígéretesebb tehetségei között találjuk. Anna fő hangszere a cselló, de zongorán is remekül játszik. Alois pedig a harmonikát és a harsonát váltogatja. Fő hangszere a harsona, amin rendkívül sokféle és lenyűgöző hangszínt képes előállítani". (OÖ Nachrichten, Ch. Haunschmid)

 

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!