Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jazz&Bor - Rendszerváltás

Jazz&Bor - Rendszerváltás

„Induljon a banzáj!” Vagyis folytatódjon: hiszen a népszerű Jazz & Bor sorozat októberben már újraindult a Liszt Központban.  több

„Induljon a banzáj!” Vagyis folytatódjon: hiszen a népszerű Jazz & Bor sorozat októberben már újraindult a Liszt Központban. A következő koncerten nosztalgiázhatnak a fiatalok és a nemrégiben múlt fiatalok: a rendszerváltás magyar slágerei csendülnek fel ezen az estén szvingre hangolva. A Bye, Bye, Szása! a Trabant, a Létezem vagy éppen a 8 óra munka… ezek mind abban a sokat ígérő esztendőben születtek.

A Jazz & Bor színpadán november 6-án pénteken 19:00 órakor a Local Vintage Company áll a közönség elé – előadóként és zeneszerzőként, hiszen a Pro Kultúra felkérésére ők maguk hangszerelték a humoros és izgalmas átiratokat is. Igazi zenei csemege lesz tehát ez az este – egy duplacsavaros időutazással.

Vendégek is érkeznek persze a koncertre. Jelen lesz a népszerű soproni karikaturista Szénási Ferenc is, aki elhozza a híres zenészekről készült rajzait is.

Azt est borát a Gangl Borászat kínálja majd.

A helyszín a Liszt Központ Liszt terme lesz, ahol a pincéhez képest jóval szellősebben és biztonságosabban tudnak jelen lenni az érdeklődők. Jegyek 2.5oo.- Ft-os áron a helyszínen, illetve elővételben is válthatók. „Induljon a banzáj!”

Ajánló


A Shakespeare-vígjátékok évek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek a Szabadtérin, hiszen garantálják az önfeledt…

A Molière-művek immár állandó részei a Szabadtéri repertoárjának. 2021-ben a Scapin furfangjai című…