Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jazzliget - Hajdu Klára Quartet feat. Borbély Mihály - Fúvom az énekem
2

Jazzliget - Hajdu Klára Quartet feat. Borbély Mihály - Fúvom az énekem

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője, és egyik legelismertebb énektanára. A MagyarJazz szerkesztői és a Jazzma.hu olvasói 2021-ben is az év énekesnőjének választották. Fellépett már Európa és USA számos nagyvárosának klubjaiban és fesztiváljain. Majdnem egy évtizedig énekelt a népszerű kétszeres Fonogram-díjas és aranylemezes Balázs Elemér Grouppal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 10. péntek, 19:30

Saját quartetje 14 éve a jazz szakma elismert zenekara. Eddig négy lemezük jelent meg, melyeket mind a szakma, mind a közönség rajongó elismeréssel fogadott és kettő ‘Fonogram’ jelölt lett. Dalaikat a magyar jazz csatornák mellett már holland, német és szlovén országos rádiók is műsorukra tűzték, és több mint 30 országban streamelik. Minden eddigi albumuk elérhető a japán lemezboltok polcain.

A “Plays Standards Dedicated to Chet Baker" című lemezüket 2017 elején "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölték.

Klárára dalszerzőként is felfigyelt a szakma, mikor "You're Gonna Rise" című szerzeményét, melyet párjával, Szakonyi Milánnal hangszerelt, "A Dal2019"szakmai zsűrije beválogatta a legjobb 30 közé.

A pandémia alatt Klára újabb dalokat és szövegeket szerzett, így a quartet rögzítette 3. "Journey" c. nagylemezét, melyet nem sokkal a megjelenés után megrendelt egy Japán kiadó, így már ott is elérhetik a rajongók. Illetve pár hónappal a megjelenés után Fonogram jelölést kapott “Az év hazai jazz albuma” kategóriában.

Áprilisban jelent meg a ‘Fúvom az énekem’ című legújabb albumuk, amelyen Klára kedvenc magyar népdalai hallhatóak a quartettől megszokott hangzásban és hangszerelésben. (A hangszereléseket Klára ötletei alapján készítette az énekesnő, párjával Szakonyi Milánnal, illetve Cseke Gábor zongoristával.)

A quartet vendége ezúttal a Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas klarinétos, szaxofonos, Borbély Mihály.

Hajdu Klára - ének
Cseke Gábor - zongora
Soós Márton - nagybőgő
Richter Ambrus - dob
Borbély Mihály - fúvós hangszerek

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!