Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jazzliget-Szűcs Gabi-Piano Songs

Jazzliget-Szűcs Gabi-Piano Songs

Szűcs Gabi Piano Songs
Egy pazar, füstös hang – egy igazi díva





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 12. péntek, 19:30

Szűcs Gabi Fonogram-díjas, Emerton-díjas énekesnő és zenekara a hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai tolmácsolói. A műsor már számos alkalommal mutatkozott be nagy fesztiválszínpadokon, a MÜPÁban, városi fesztiválokon és rendezvényeken is.

A zenekar a jazz-élet legkiválóbb zenészeiből áll.

Szűcs Gabi a legendás Cotton Club Singers együttesben énekelt, ebben a formációban számos hazai és külföldi díjat nyertek. Szólókarrierjét nagy fesztiválfellépések, szólólemezek és Fonogram-díj kíséri.

A kisebb klubokban PIANO SONGS című műsorával lép fel, ahol a meghittebb, bensőségesebb atmoszférát a zongora-ének duó garantálja.

Meghitt, csendesebb felállás a „Piano Songs”, ahol Pataj György zongoristával a klasszikus swing zene legismertebb dalait játsszák el. Inspiráló, egymásra figyelő, virtuóz, elmélyült zene. A zongora és az alt női hang csengése együtt csodás élmény.

Szűcs Gabi a hazai zenei élet különleges hangú előadója, aki több műfajban is kiemelkedőt alkotott közel 20 éves pályafutása során. Egyedi, füstös hangja a swing és a jazz irányába terelte, de otthonosan mozog a pop és a soul műfajában is. Angolul és magyarul, saját dalokat vagy sztenderdeket énekel, jellegzetes alt hangja, szenvedélyes előadásmódja meghatározó alakjává tette a hazai zenei életnek.

Nőiesség, humor, lendület: ez párosul az erős színpadi jelenléttel.

„ Nem emlékszem a pillanatra, amikor eldöntöttem énekesnő leszek. Egész életem efelé vitt, a színpadra, ahol szórakoztathatok, ahol kitárhatom a szívemet, ahol nő leszek, ahol a legjobbat hozhatom ki önmagamból. Ahol szeretek és szeretnek. A hangomon keresztül, a zenén keresztül.”
A Cotton Club Singers együttes alapító tagjaként 14 évig a zenekar tagja volt, 2007-ben kivált az énekegyüttesből. A váltás egy új zenei világ felfedezését, és művészi személyiségének kibontakoztatását jelenti, szólókarrierje során sokszínű és változatos zenei útra lépett.



 

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!