Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jessica forever (Jessica forever)

Jessica forever (Jessica forever)

Francia dráma, 2018, 97’
R.: Caroline Poggi, Jonathan Vinel | Sz.: Aomi Muyock, Sebastian Urzendowsky
Francia nyelven, angol felirattal

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 11. kedd, 18:30

Jessica forever

Francia dráma, 2018, 97’

R.: Caroline Poggi, Jonathan Vinel | Sz.: Aomi Muyock, Sebastian Urzendowsky

Francia nyelven, angol felirattal

Hős lovag, anya, csodatévő varázsló, istennő, sztár? Nem, Jessica királynő. Azoknak az elveszett, elhagyott, üldözött gyerekeknek, árva, magányos fiataloknak a mentőangyala, akik nem tudják, mert soha nem tapasztalták meg, mi a szeretet. Egy csapat szörnyetegé, akik együtt, egy családdá összeállva keresik a helyüket a világban. A saját világukban, amelyben joguk van az élethez.


Még több program a Francia Intézet oldalán: www.franciaintezet.hu



Jessica forever

Drame, 2018, 97’

Pays de production: France

R.: Caroline Poggi, Jonathan Vinel

Avec :  Aomi Muyock, Sebastian Urzendowsky

Français, sous-titré en anglais

Mentions : Tous publics

Jessica est une reine mais elle pourrait aussi bien être un chevalier, une mère, une magicienne, une déesse ou une star. Jessica, c’est surtout celle qui a sauvé tous ces enfants perdus, ces garçons solitaires, orphelins et persécutés qui n’ont jamais connu l’amour et qui sont devenus des monstres. Ensemble, ils forment une famille et cherchent à créer un monde dans lequel ils auront le droit de rester vivants.

Plus de programmes de l'Institut français sur www.franciaintezet.hu

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!