Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jókai Mór (Buda)pestje

Jókai Mór (Buda)pestje

Legyél Te is Barangoló! Ismerd meg jobban a „nagy magyar mesemondó” kalandos életét és Budapestet!
A séta városismereti barangolás, megidézzük azt a Pestet, amit Jókai látott és ismert, így útvonalunkon élete mellett egyes épületeket, tereket, utcákat is górcső alá veszünk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 29. szombat, 10:00

Miről lesz szó miközben felkeressük az egyik legismertebb és legnagyszerűbb írónk, Jókai Mór pesti életének egyes helyszíneit?:
Jókai, a férj, az apa (?), a nagyapa (?). Jókai, a fiú, a testvér, a barát, az após. Jókai, az országgyűlési képviselő, a kertész, az író, az újságíró. Jókai, a festő, a szenvedélyes gyűjtő, a kártyás. Jókai, a forradalmár. Jókai, a párbajhős. Jókai, a kiadó. Jókai, a bujdosó. Jókai, a fogoly. Jókai, a szerelmes férfi, Jókai, a diák. Jókai és a gasztronómia. Jókai és a Habsburgok. Jókai utolsó útja.
Ugyan életének nem minden eseménye köthető Pesthez, ettől függetlenül a legfontosabbakat nem fogom kihagyni, így teljes képet nyerünk az életéről.

Legyél Te is Barangoló! Ismerd meg jobban a „nagy magyar mesemondó” kalandos életét és Budapestet!
A séta városismereti barangolás, megidézzük azt a Pestet, amit Jókai látott és ismert, így útvonalunkon élete mellett egyes épületeket, tereket, utcákat is górcső alá veszünk.

Az Ideiglenes Képviselőház épületébe (ma Olasz Intézet), ahol megfordult Jókai, be fogunk menni. Az intézet nyitvatartási idejében sétálunk, azonban az intézet fenntartja magának a jogot a nyitvatartási idejének megváltoztatására, a belépés korlátozására. Amennyiben előre nem látható ok miatt a ház zárva tart, az ide tartozó történeteket az épület előtt fogom elmondani. Bent a maszkviselés kötelező! Fotózni lehet.

A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.

Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 400 Ft/fő (a helyszínen fizetendő)

A séta időtartama kb. 2 óra

Találkozó: Budapest, VII. kerület Dohány utca és Károly körút sarkán kezdés előtt 5-10 perccel
Térkép: https://goo.gl/maps/Ma2AejJgAKufmDBR9

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
A barangolás vége az Astoria környékén lesz.
Az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR1Z8xEOty90jQEC_5Kcx-y779X6rHG_5-GmYXgPbNX-sxdY9czeSHsWIRQ

ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR16yHIAoOUdCsqvLGQ46sLwXCU6H5uiBbzaQN5PNjmM9A3kwgp6Mrql968 

Légy szíves olvasd el!

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.
Legyél Te is Barangoló!

Ajánlatunk


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk el azon, hogy milyen pusztító szenvedély és szeretni vágyás élt benne.

A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.

Ajánló


Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020.…

Az előadáson kép- és hangfelvétel készítése nem engedélyezett!

M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult adu-ásza, Nick Grabowski az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!