Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Judith Hill: Baby, I’m Hollywood! / JAZZTAVASZ 2023
2

Judith Hill: Baby, I’m Hollywood! / JAZZTAVASZ 2023

Az egzotikus szépségű és lebilincselő tehetségű Judith Hill különleges kulturális örökséget tudhat magáénak. Legújabb lemezén a legfényesebb csillagok árnyékából - és a pandémia okozta kényszerű elzártságból - kilépve végre megmutatja, kicsoda Judith Hill valójában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 20:00

JAZZTAVASZ 2023
Judith Hill: Baby, I’m Hollywood!

Négy év telt el. Már nem kell ecsetelnünk Judith Hill művészi értékeit, bizonygatnunk sztár mivoltát, hiszen átélhettük a varázslatot, amellyel 2019 áprilisában ajándékozott meg bennünket. Ismerjük a történeteit Michael Jacksonnal és Prince-szel, bepillantást nyerhettünk háttérénekesi karrierjébe a 20 Feet From Stardom című Grammy-díjas filmben. Immár a saját történetét meséli, a reflektorfényben állva. Egy bátor, minden nehézségen felülkerekedni képes nő teszi oda magát a Baby, I'm Hollywood című albumon - és most, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadán.

Az egzotikus szépségű és lebilincselő tehetségű Judith Hill különleges kulturális örökséget tudhat magáénak. Hollywood északi részén született. Kiskorában sokszor bántották, csúfolták a haja miatt a színtiszta fehér iskolában. Japán édesanyja, Michiko Yoshimura zongorázott, afroamerikai édesapja, Robert Lee „Pee Wee” basszusgitározott. Chester Thompson dobos zenekarában ismerkedtek meg, mindketten a funk, az R'n'B és a soul bűvöletében éltek. A családi otthonban rendszeresen megfordult Billy Preston, aminek a kis Judith csak később fogta fel a jelentőségét. Ahogy cseperedett, a bántások elmaradtak, a számára rendelt út pedig egyre világosabban rajzolódott ki előtte. A középiskolában jazzt tanult, az egyetemen klasszikus zeneszerzést. Először Michel Polnareff vokalistája lett, majd jött Michael Jackson, Dave Stewart, Prince… Legújabb lemezén a legfényesebb csillagok árnyékából - és a pandémia okozta kényszerű elzártságból - kilépve végre megmutatja, kicsoda Judith Hill valójában. Nem egy Hollywood által gyártott, egyszer használatos, eldobható műanyag baba. Hollywood ő maga. Rockba, funkba és soulba mártott lemezén hőseit, Betty Davist, Janis Joplint, Sly Stone-t ünnepli - és saját magát, a valódi, lélekben szinte meztelen Judith Hillt.

Ének, gitár, billentyűs hangszerek: Judith Hill

Közreműködők:
billentyűs hangszerek - Michiko Hill
basszusgitár - Peewee Hill
dob - John Staten

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!