Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jure Pukl - Anorok (SI/US)

Jure Pukl - Anorok (SI/US)

„Pukl egyesíti azt a két dolgot, a lelki töltetet és a kalandvágyat, amely a kezdetektől táplálja a jazz evolúcióját. Egy új, kreatív generáció feltörekvő csillaga ő, amely energikusan viszi tovább a jazz-zenét a következő évszázadba.” The Guardian

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 16. csütörtök, 20:00

Az ANoRoK a szlovén szaxofonos, Jure Pukl legújabb projektje, melyben az improvizatív zenei szcéna különböző alműfajainak zenészei találkoznak. Ezt a zenét a világ jelenlegi, kaotikus politikai és társadalmi helyzete ihlette, és bár a jazzben gyökerezik, ágai az improvizatív kortárs klasszikus zene felé nyújtóznak. A projekt továbbá elektronikus hangszínekkel gazdagodik, amelyek bolygónk hangjait tükrözik vissza. Mindez egyfajta tisztelgés a formáció részéről a Föld lakói felé, legyen az ember, állat vagy növény.  

Az együttes az Egyesült Államokban és Európában turnézott közvetlenül a járvány előtt, 2020 februárjában és márciusában. A pandémia óta ez az első turnéjuk, így a zenészek számára még jelentőségteljesebbek ezek a koncertek.

Jure Pukl - tenor szaxofon, elektronika
Peter Evans - trombita
Joe Sanders - nagybőgő
Nasheet Waits - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!