Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kálmán Imre: 120 perc a Föld körül
6

Kálmán Imre: 120 perc a Föld körül

Monarchia Operett

Zenés utazás az Operettkirály dallamaival
(Budapest, Bécs, Párizs, Chicago, Bombay, Moszkva, Kolozsvár)


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 14. vasárnap, 19:00

Varázsos dallamok, különleges ritmusok, felfokozott érzelmi kitörések. Keringők, polkák, vad tangók, bódító indiai hangzatok és fékezhetetlen magyar csárdások.Bárok és orfeumok mélye, paloták tükörterme, mesés búvóhelyek érzékisége. Arisztokraták és könnyűvérű hölgyek, maharadzsák és kán-kán táncosnők. Spanyol dámák és muzsikus cigányok. Sok-sok nép és nemzet asszonyai és férfiúi, valamint Ízig-vérig magyar legények és magyar lányok. Humorral, vidámsággal, szerelemmel, romantikával fűszerezve, változó helyszínekhez illő, egyedülálló, pompás színes jelmezvilággal, látványképpel és különleges effektusokkal, gazdag világítással várja látogatóit a Monarchia Operett. A Monarchia Operett gálaestje egy zenés utazásra invitálja nézőit. Kálmán Imre, a világ egyik legismertebb magyarjának hihetetlen életművéből válogattuk előadásunk magyaros, franciás, oroszos, amerikai és indiai hangulatot árasztó elemeit.
Felhangzanak a jól ismert számok, a „Jaj cica” a „Te rongyos élet” a „Hej, cigány” valamint a szintén elbűvölő, de kevésbé ismert dalok, mint a „Szép Chicago” a „Shopping tercett”, vagy a „Dzsaipur csodakertje”.

Szereplők:  Árvai Dániel, Denk Viktória, Kollár Péter Erik, Frankó Tünde, Gats Éva/ Haraszti Elvira és  Kádár Szabolcs János

Monarchia Operett tánckara és zenekara
Zenei vezető/Karmester: Kéménczy Antal
Díszlet: Rákay Tamás               
Jelmez: Kollár Péter Erik
Rendező: Kerényi Miklós Gábor
Kossuth díjas, Kiváló művész

Részletek csendülnek fel a „Csárdáskirálynő, a „Marica grófnő”, a „Bajadér”, a „Cirkuszhercegnő”, a „Chicagói hercegnő”, a „Zsuzsi kisasszony”, a „Montmartréi ibolya” a „Cigányprímás”, az „Ördöglovas” és a Hollandi menyecske c. operettekből.

A zenés utazás során pár mondat erejéig Kálmán Imre kalandos életéről is hallhat a nagyérdemű.
Dőljenek hátra és adják át magukat a világkörüli utazásnak, élvezzék a látványt, az éneket, a táncot, a győzedelmes muzsikát!

Az előadás 150 perc, egy szünettel.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!