Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kamasi Washington

Kamasi Washington

Kamasi Washington a jazz egyik legnagyobb sztárja, első magyarországi koncertje igazi szenzáció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 26. péntek, 20:00

Kamasi Washington a jazz egyik legnagyobb sztárja, első magyarországi koncertje igazi szenzáció. A tenorszaxofonos ráadásul nem csak a 21. századi modern jazz tekintélyes fejedelme, de az elmúlt évtizedben egy személyben érte el azt, hogy a jazz-rajongóknak kevésbé mondható hallgatók is pozitívan reagáljanak a műfajra. E hatalmas, popkulturális tettet epikus, letaglózó nagylemezei támasztják alá. Ha van koncert, amelyről bátran kijelenthető, hogy minden zenerajongónak kötelező, akkor ez az.

Az 1981-es születésű Kamasi Washington 1999-ben tűnt fel egy John Coltrane nevét viselő verseny megnyerésével és ez már pontosan meghatározza, mit várhatunk tőle. Washington a Coltrane és Pharoah Sanders nevével fémjelzett spirituális jazz hiperérzékeny szaxofonosa, aki az említettek színvonalán alkot. Bár már 2000 óta folyamatosan feltűnést kelt, hol a legendás trombitás, Gerald Wilson zenekarában, hol saját formációival (Young Jazz Giants, Throttle Elevator Music), korai lemezeivel vagy popzenei közreműködéseivel (Ryan Adams, Flying Lotus, Kendrick Lamar), The Epic című, virtuóz 2015-ös albuma nem csak az ő karrierjében volt sorsfordító. Kamasi a háromórás, gazdag stílustablójú tripla LP-vel általában a modern jazzt tette érdekessé a szélesebb közönség számára, hatására a hetvenes évek fúziós időszaka óta nem tapasztalt figyelem övezi a műfajt. Washington Heaven and Earth című - szintén epikus, hol feszes, hol szférikus - 2018-as mesterművével érkezik a Müpába. A kozmikus magasság és minőség élőben is garantált.

Ajánlatunk


Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!