Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kaméleonlány

Kaméleonlány

Kaméleonlány
(a Függetlenszínház előadása)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 23. csütörtök, 16:00

Egy teljesen átlagosnak tűnő tizenéves lány történetén keresztül megismerthetjük őt és a környezetében élők életét is. Megelevenednek mindazok, akik fontos szerepet játszanak Emília, a középiskolás cigánylány történetében. Több generáció, sok nehézség és megannyi döntéshelyzet tárul elénk ebben a monodrámában. A családtagok életével párhuzamosan kirajzolódik előttünk a főhős sorsa is, végül elérkezünk a felelősségvállalás pillanatához. Egy életvidám előadás, ami természetes hangon beszél azokról az élethelyzetekről, amik egy roma lányról szólnak. A történet valamennyi szereplőjét Lovas Emília színésznő alakítja, aki a főkarakter, a Kaméleonlány mellett saját nagyszüleit, nővéreit, az osztálytársait, a fizikatanárt, és a színes ruhába öltözött cigány asszonyt is megszemélyesíti. Drámai pillanatokkal tarkított mozgalmas és látványos előadás arról, hogy milyen lehetőségei vannak ma egy fiatal roma lánynak az álmai megvalósítására.

Szereplő: Lovas Emília

Szerző: Illés Márton
Hangtechnika: Mátravölgyi Dorottya
Hang-zene: Endrődi Szabolcs - Vincent Ribault
Vizuális bejátszások: Vincze Alina
Rendező: Szegedi Tamás András

Az előadás hossza: kb. 55 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!