Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kampánypornó - Ceglédi Zoltán önálló estje

Kampánypornó - Ceglédi Zoltán önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 21:00

2019-ben is kampányról-kampányra izgatja magát az ország. Előbb az Európai Parlamentet, majd az önkormányzatokat termékenyítjük meg. Megint faltól-falig kitapétázzák a plakátokkal a köztereket, kampányfilmek, szórólapok, tüntetések és ellentüntetések jönnek – ki tudja ezt követni?
Ceglédi Zoltán rendet vág a kampánykáoszban, felelőtlen pimaszsággal kicsúfolja a választási kampány szereplőit, jelszavait és kreatív eszközeit. Plakát nem marad szárazon! Ha utálja a lakossági fórumokat, ezt imádni fogja! Kíméletlen kampányanalízis másfél órában, fülledt NERotika és nagyon-nagyon szoros összefogás. Ki a hülye? Ki hazudik? Mitől lehetnek ezek a piros pöttyök?
2019-ben minden párt csatasorba állítja az agytrösztjeit, megméri fókuszcsoporttal, kiadja a közvélemény-kutatóknak, hirdeti célzottan és szőnyegbombázással, bejön a tévén, a Facebookon, az ablakon – de egy maroknyi ellenálló a Dumaklubban ezeken az esteken azon fog munkálkodni, hogy az összes meztelen királyt és királynőt leleplezze. 
Ez lesz a KAMPÁNYPORNÓ.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!