Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Karamazov fivérek

Karamazov fivérek

Dosztojevszkij
Karamazov fivérek
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 27. péntek, 19:00

  
A történet középpontjában egy valós történet áll. Az 1800-as évek végén egy orosz kisváros egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb embere véres gyilkosság áldozata lett. Nem csupán egy korabeli krimi, hanem a mintegy harminc éven belül bekövetkező októberi forradalom egyik előszele is.

Az átirat Dosztojevszkij regénye alapján és a forradalom előtti években publikált irodalom és tudósítások felhasználásával készült.

Oroszországban nem könnyű az élet. A háborúk és a cári fényűzés egyre nehezebb helyzetbe sodorja a vidéki kisváros lakóit. Fjodor Karamazov, a város leghatalmasabb embere kitartásra buzdítja a népet. Közben fiai hazaérkeznek Moszkvából, hogy jogos örökségüket követeljék tőle. Karamazov ezt nem hajlandó kiadni, mondván, az orosz népnek szüksége van rá. Dmitrij kicsapongó magatartása egyre hírhedtebb lesz a városban. Ivan, a zseniális gondolkodó nyíltan bírálja a jelenlegi rendszert, aminek éppen apja az egyik működtetője. Közben a húszéves Aljosa békíteni igyekszik apját és bátyjait, de a helyzet, csakúgy az országban, mint a Karamazov családon belül, egyre jobban kezd elmérgesedni.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!