Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kéknyúl Family / SÁTOR

Kéknyúl Family / SÁTOR

Ki mondta, hogy szülők és gyerekek nem rajonghatnak ugyanazokért a dallamokért és zenekarokért? A Müpa Sátorban évek alatt meghonosodott matiné rock lényege, hogy a szülők kedvenc zenekara a gyerekeknek is megfelelő időben és környezetben koncertezik, így kicsik és nagyok végre szó szerint együtt bulizhatnak.

A gyerekek ráéreznek az élő koncertek ízére, és a szülőknek sem kell többé otthon magyarázkodniuk a zenei ízlésük miatt. Ezúttal irány a soul és a funk a Kéknyúl zenészeivel karöltve.

Az urbánus tánczenében utazó Kéknyúl követői között szinte minden korosztály és számos zenei stílus kedvelője képviselteti magát a rockerektől a jazzrajongókig. A Premecz Mátyás zenekarvezető-billentyűs által irányított formáció zenei gyökereit a hetvenes évek összetéveszthetetlen soul- és funkmuzsikájában kell keresni. A koncerten hat ragyogó muzsikus lép színpadra, hogy telivér fúvósszólamokkal, vagány basszusgitárral, sok-sok vokállal és Andy Hefler szenvedélyes, óceánon túli énekével hódítsa meg a hallgatóságot. Itthon egyedülálló módon a Kéknyúl minden tagja vokálozik, ilyet utoljára a hetvenes évek kultikus magyar bandáinál hallhattunk. A zenekar nemrég koncepciót váltott, kollektív munkával készült új dalaik a korábbiaknál is színesebb, érzelmesebb, gazdagabb anyagot alkotnak. És aki beindul a funktól, annak a koncert végén bizonyára jól fog esni egy kis lekváros fánk, az igazán bátrak pedig összeismerkedhetnek a Hammond-orgona lelkével, az amúgy rejtőzködő természetű Leslie-vel is.

Ajánló


Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy… Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok…

A Száll a kakukk fészkére, Ken Kesey 1962-es regénye, Milos Forman 1975-ös filmje…

Egy igazi állócsillag 1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel…