Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kert a városban

Kert a városban

A Pesti Vigadó kiállítótermében megrendezett kortárs képző- és iparművészeti kiállításon részt vevő művészek saját, teremtett „kertjeiket” mutatják be a festészet, szobrászat, grafika, kárpitművészet, kerámia, textil, üvegművészet eszközeivel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

„Bármennyire beleveszünk színeinek, formáinak és illatainak útvesztőjébe, a kert még legzabolátlanabb, legburjánzóbb angolkert formájában sem maga a vadon. Ellenkezőleg, a kert a természet és az ember, a vadon és a polisz határa és együttese, amely egyesíti e kettő találkozásának harmóniáit és feszültségeit.”
Kodolányi Gyula

"Vendég": Körösfői-Kriesch Aladár kertje a 30-as évekből


Kiállítóművészek:

Anti Szabó János (képzőművész), Bajkó Dániel (festőművész), Barabás Márton (képzőművész), Bikácsi Daniela (festőművész), Bódis Erzsébet (1923-2013) (kárpitművész), Bohus Zoltán (1941-2017) (üvegművész), Dobribán Fatime (festőművész), Farkasvölgyi Éva  (kárpitművész), F. Orosz Sára DLA  (keramikusművész), Fekete György (belsőépítész) Hager Ritta (kárpitművész), Hidasi Zsófi (textiltervező művész), Incze Mózes (festőművész), Katona Szabó Erzsébet (textilművész), Kelecsényi Csilla (textilművész), Kókay Krisztina (textilművész), Kun Éva (keramikusművész), Olajos György (festőművész), Orosz István (grafikusművész), Posztobányi Péter (festőművész), Remsey Dávid (grafikusművész), Remsey Flóra (1950-2014) (kárpitművész), Simonffy Márta (textilművész), Szőcs Miklós TUI (szobrászművész), Szuppán Irén (1927-2016) (kárpitművész), T. Doromby Mária (textilművész), Varga Melinda (szobrászművész)

Szervező: Katona Szabó Erzsébet, textilművész, az MMA rendes tagja

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!