Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Két Lotti

Két Lotti

Luise és Lotte ikertestvérek, akik szüleik válásának következtében sodródtak el egymástól. Luise édesanyjával, Lotte pedig édesapjával maradt. Amint a lányok rájöttek, hogy kik is ők valójában, kiterveltek egy helycserét, mert mindketten kíváncsiak voltak a másik szülőjükre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 16:00

Minden kaland egy nyári lánytáborban kezdődött. Két kislányról, akiket véletlenül összesodort az élet, kiderül, hogy a legszorosabb rokoni kötelék köti össze őket.

Luise és Lotte ikertestvérek, akik szüleik válásának következtében sodródtak el egymástól. Luise édesanyjával, Lotte pedig édesapjával maradt. Amint a lányok rájöttek, hogy kik is ők valójában, kiterveltek egy helycserét, mert mindketten kíváncsiak voltak a másik szülőjükre. A család újraegyesítése volt a lányok álma, ami sok kaland után sikerült is nekik.

Koreográfus: Varga Kinga

Táncművészek:
Barbara Minacori, Hannah Eden, Kiss Tamás, Nicole Ratti, Evelyne De Weerdt

Az előadás a Zsidó Művészeti Napok keretein belül valósult meg.

Támogatók: EMMI, NKA, HETI TV, SÍN, MŰHELY ALAPÍTVÁNY, ZSIMŰ

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!