Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Június 14-én egy különleges estnek lehetnek részesei a Villa vendégei, 19:30 órakor kezdődik a Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története című műsor Csernák Tibor, Nyomtató Enikő és Orémusz Maja közreműködésében a Bencs Villa parkjában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 14. kedd, 19:30

Két összeillő ember – Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Domján Edit, az ünnepelt színészlegenda és Szécsi Pál, a népszerű táncdalénekes tragikus szerelmének állít emléket az a műsor, melyben Nyomtató Enikő színésznő tolmácsolja majd Domján Edit gondolatait, Csernák Tibor, a város közkedvelt Polip Bandjének vezetője énekli majd el a legismertebb Szécsi Pál-dallamokat, Orémusz Maja pedig prózai visszaemlékezésekkel, fotós-videós archív felvételekkel egészíti ki a 20. századi Rómeó és Júlia történetét.

A két legenda mindössze tíz hónapig tartó kapcsolata a 70-es évek elején alaposan felborzolta a közvéleményt. „Palikának” egy emberként szurkolt az ország a Táncdalfesztiválon, és slágerei éppúgy megmaradtak a köztudatban, mint Edit színészi alakításai A bolond lány vagy Az üvegcipő főszerepeiben. Hogy a ragyogó tehetségű művészek magánélete miért alakult olyan szerencsétlenül, arra kíván fényt deríteni a kamaradarab.

Ajánlatunk


A Szegedi Nemzeti Színház Tánckarának estje.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!