Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kicsi Gesztenye Klub - Mikulás kísérőjegy

Kicsi Gesztenye Klub - Mikulás kísérőjegy

CSAK BUDAPESTEN! A CSODÁS MIKULÁS-CSOMAG! GYERMEKED TALÁLKOZHAT HŐSEINKKEL ÉS A MIKULÁSSAL IS!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 14:00

Fantasztikus csomagot állítottunk össze Nektek, amit az UP Újpesti Rendezvénytérben látható előadásaink bármelyikén megkaphattok!
A Mikulás csomagok száma LIMITÁLT, előadásonként maximum 50 darabot tudunk adni Nektek.

A csomag tartalma:
- Az előadások után közös fotót készítünk Gyermekeddel, a Mikulással és Gesztenyével, Olly-val, Napsugárral és Lufipofival! A fotót azonnal kézhez is kapjátok majd.
- Választhattok egy kis ajándékot is a Játéksziget jóvoltából. A kislányok egy nagyon menő Bo-Po gyermek körömlakkot, a kisfiúk pedig egy csúcs Star Monsters játékot kapnak.
- A csomag része a fincsi Fornetti fánk is.
- S mindehhez még egy üveg ásványvíz is jár.

Megvetted már jegyed az előadásra? Semmi gond! Hiszen Mikulás csomagot utólag is vásárolhatsz!

A Játéksziget játékairól egy kis tudnivaló Neked:
Bo-Po körömlakk:
Egy egyedülálló, vízbázisú körömlakk, amelynek nincs káros hatása, nem mérgező egyetlen összetevője sem, ezért igazán gyerekbarát körömlakk. Ráadásul gyorsan szárad, így a kicsik nem kennek mindent össze kezeikkel mielőtt megszáradna körmeiken. Ha festés közben véletlenül felborulna a tégely, akkor sincs probléma, hisz nem fog kifolyni a dobozból a festék! Használata viszont ugyanolyan egyszerű, mint bármely körömlakké. A Bo Po matricaszerűen lehúzható körömlakk, így körömlakklemosó nem szükséges hozzá.

Star Monsters figurák:
Egy nap csillag hullott le az égből és amint földet ért, rögtön magára öltötte annak a tárgynak a legjellemzőbb tulajdonságát, amellyel landolása után legelőször kapcsolatba került. Kezdetben csak fehér színben létezett, de hamarosan új színek formájában mutálódni kezdett. S ezáltal megszülettek az első Csillagszörnyek. A Csillagszörnyek nem csupán sima figurák, hanem annál sokkal többek. Számos tulajdonsággal rendelkeznek, s ezáltal rengeteg játéklehetőséget is kínálnak, gyűjthetőek, és a tulajdonságokkal a gyerekek "versenyezhetnek" egymás közt.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!