Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Király Színház: Anconai szerelmesek
2

Király Színház: Anconai szerelmesek

Az Anconai szerelemesek a klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarab. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő, a 70-es évek olasz slágerei miatt is felejthetetlen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 19:00

Az Anconai szerelemesek a klasszikus itáliai komédiák dramaturgiája alapján készült színdarab. A kacagtatóan fordulatos, szellemes történet az előadásban felcsendülő, a 70-es évek olasz slágerei miatt is felejthetetlen. Helyszínünk Ancona város főtere, ahol a sodró lendületű komédia játszódik, több szálon kibontakozó szerelemmel, összekuszált és komikus szálakkal. A komédia végén egymásra talál mindenki, vagy majdnem mindenki….

Szereplők:
Szirtes Gábor, Balog Tímea, Kurkó József Kristóf,
Szegő Adrienn, Kováts Kriszta / Papadimitriu Athina,
Sövegjártó Áron, Rárósi Anita, Jancsó Dóra, Molnár Sándor Tamás

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!