Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


KISCSILLAG - Dalok párban Koncert. / Előzenekar 19:00 órától Szesztai Dávid: Dalok bentre. /

KISCSILLAG - Dalok párban Koncert. / Előzenekar 19:00 órától Szesztai Dávid: Dalok bentre. /

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 21. vasárnap, 22:00

19.00 Szesztay Dávid koncert – DALOK BENTRE
A Kiscsillag multiinstrumentalista gitárosa egymaga rakta össze első szólóalbumát, és mondhatni családi vállalkozásban adta ki zenekarvezetője, Lovasi András kiadójánál, aki két dalszöveget is jegyez a 34 perces albumon. Melankolikus belső utazás erős Radiohead-hatással, 2018 legjobb hazai debütálásának egyike.
 
20.00 Kiscsillag koncert – DALOK PÁRBAN
Több mint 70 - jórészt a zenekar szerzői által írt – dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy – egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze, és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!