Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Földes Eszter

Kiscsillag: Dalok párban... Vendég: Földes Eszter

VÁLTOZÁS! Falusi Mariann helyett a vendég Földes Eszter.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00

Dalok párban 2.0

Több mint 70, -jórészt a zenekar szerzői által írt, - dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy - egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet :)

Jegyár: 3500 Ft

 

A koncerten, a megváltott jegyek bemutatásával Kiscsillag, valamint Kispál és a Borz ajándéktárgyak, egyszeri 800 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatóak. 

 

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!