Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kombinált jegy: Matthieu Nieto (FR):I Came Here to Talk - Ónodi Adél:Dear Future Me

Kombinált jegy: Matthieu Nieto (FR):I Came Here to Talk - Ónodi Adél:Dear Future Me

19:00 Matthieu Nieto (FR): I Came Here to Talk
20:00 Ónodi Adél: Dear Future Me

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:00

19:00 Matthieu Nieto (FR): I Came Here to Talk
Elmélkedésével buzdít cselekvésre egy fehér férfi: milyen politikai és intim jelentéseket hordoz a társadalmi nem és a faji hovatartozás?

Játék a keretekkel és stílusokkal, ahol az előadó az identitását meghatározó történelmi és kulturális utalásokat vogue és R&B elemekkel festi fel. A koloniális paradigma megdöntésére törekszik azáltal, hogy kimozdítja a normákat és ábrázolásmódokat, melyek testünket egy kultúrákon átívelő testi minta kialakításában gátolják. A színpad fórummá változik - nyitva áll a néző előtt, hogy megossza és elfoglalja a teret Matthieu-vel együtt. Az előadás átértékeli nézőpontjainkat, hogy ezzel is ösztönözze az ellenállás színpompás közösségének pillanatnyi felemelkedését.

20:00 Ónodi Adél: Dear Future Me
◊ monodráma & fotókiállítás ◊

„Nőnap van: ma fogadták el a név- és nemváltoztatásra benyújtott kérelmemet. Mától kezdve végre nőként élhetek – Adélként.” (részlet Adél naplójából)

A test a lélek függvényében változik. Van, aki hosszú utat jár be, hogy közelebb kerülhessen saját identitásához. Az előadás egy utazást idéz fel, amelynek során az én és a test kapcsolatba lépett egymással. 
Ezzel az estével lehetőséget kínálunk arra, hogy előrébb lépjünk egymás megértése és elfogadása felé.

Fotókiállítás ◊ Szabó Csilla Ónodi Adélról készített fotói – portréktól aktokig. 

Ónodi Adél 1995-ben született egy magyarországi kisvárosban, és már nagyon fiatalon érezte, hogy más, mint a többiek. Azon felül, hogy női lélekkel férfi testbe született, a művészet is kezdettől fogva érdekelte. Ezek külön-külön is súlyos következményekkel járhatnak, de így együtt, sőt egy kelet-európai ország vidéki környezetében kihívásokkal teli életet jeleznek előre.

Adél Budapesten aktivistaként tűnt fel, LGBTQI közösségekkel foglalkozó szervezetek arca és felszólalója volt. Műtéte után, 2017-ben Berlinbe költözött, követve álmát, hogy színésznő és énekesnő legyen. 

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!