Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Komlósi35

Komlósi35

A 35. évfordulón Komlósi Ildikó saját elgondolása szerint állítja össze műsorát és a közreműködők körét, s ez – ismerve maximalizmusát – páratlan estét ígér az Erkel Színházban.

Komlósi35
Jubileumi gálaest

Sokan úgy emlékeznek rá, mintha tanulmányainak elejétől, egészen fiatal korától színpadon lenne – pedig Komlósi Ildikó hagyott időt a zeneakadémiai évek, az érés számára, és csak 1984-ben szerződött a Magyar Állami Operaházhoz. Az Operának ekkor csak Erkel Színháza volt, mert Ybl-palotáját csak néhány hónappal később nyitották újra az aktuális renoválás után. Bár a helyzet most is hasonló, 35 esztendő repült el azóta, és ezalatt a mezzoszoprán művésznő elképesztő pályát futott be, amely máig kimagasló minőséggel tart, és a 2016-ban részére megítélt Kossuth-díj, bár már az életművet díjazta, korántsem a karrier végét kívánta jelezni. A 35. évfordulón Komlósi Ildikó saját elgondolása szerint állítja össze műsorát és a közreműködők körét, s ez – ismerve maximalizmusát – páratlan estét ígér az Erkel Színházban.

Áriák és dalok sorozata helyett mindkét részben egy-egy, a művésznő pályáját meghatározó opera félidőnyi részlete szólal majd meg. Verdi Aidájában rendszeres Kékszakállúja, Palerdi András lesz partnere, a Carmen-keresztmetszetben pedig Gábor Géza, Sáfár Orsolya, Kálnay Zsófia, Fülep Máté, Szemerédy Károly és Mukk József mellett az a Marco Berti is színpadra lép, akivel Komlósi több DVD-felvételt is készített korábban, többek közt az Aidát.

Közreműködnek a Varidance táncművészei: Hernicz Albert, Perger Balázs,  Simon Gergő, Széchenyi Krisztián, Végső Zsolt
Művészeti vezető, koreográfus: Vári Bertalan

Közreműködnek továbbá a FlamenCorazónArte Táncszínház művészei: Pirók Zsófia (flamenco tánc), Lippai Andrea (flamenco tánc) és Alex Torres (flamenco gitár).

Az Almási-Tóth András rendezésében és Szennai Kálmán vezényletével megvalósuló gála páratlan estét ígér az Erkel Színházban.

Közreműködik továbbá a Magyar Állami Operaház Zenekara

Ajánló


Semmi-semmi, csak emberek leülnek és beszélgetnek. Gondolatok, történetek, múlt és jelen, odafigyelés. Olyanokkal,…

A hazai zenei élet egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú és korát meghazudtoló zenei világgal…

A MineCinema egy hamisítatlan Minecraft kaland, egy rendezvény, amely során megtekinthető egy, a…