Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kornis Mihály: Körmagyar (felolvasószínház)

Kornis Mihály: Körmagyar (felolvasószínház)

Kornis Mihály KÖRMAGYAR c. drámájának felolvasószínházi előadása Csákányi Eszter és a szerző előadásában.
A felolvasószínházat helyre szóló jegyekkel lehet megtekinteni a FÉM színháztermében, az előadást egy szünettel tartjuk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 28. hétfő, 19:00

"Öt estét kaptam az évadból, hogy játszhassak, színész is lehessek legkedvesebb darabjaimban: adjam elő őket Önöknek. Nem is egyedül játszom az első három színházi estemen, hanem nagy színésznőkkel; volt kollégáimmal, barátaimmal, pályám tanúival.
Először Csákányi Eszterrel, október 28-ikán a Körmagyart adjuk, azután Molnár Piroskával november 22-ikén a Kádárék balladáját, végül 2020. január 3-án Eszenyi Enikővel a Kozma kerül színre.
Én leszek minden férfi, már ahogy az történni szokott írás közben, és ők az összes nők egy-egy darabban, mert ők a lelkem másik fele.
2020. február 24-én eljátszanám ifjúkorom sikerét a Nemzetiben, a Halleluját. Szoktam. CD-n már megjelent, de élőben először hallják.
2020 április 6-ikán pedig még nem döntöttem el, mit játszom: vagy épp írt könyvemből néhány monológot adok elő, vagy egy darabot.
Meglátjuk. De Andai Kati lesz a partnerem!
Személyesen hívom Önt, bizony, vegye úgy…
Az életem kerül bemutatásra ezekben a nekem döntő darabjaimban.
Gyertek! Kiteszem érte a szívem az asztalra."
(Kornis Mihály)

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!