Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


2 500 Ft

Aktuális előadások



Slam poetry a Pi Slam szervezésében a Kristály Színtéren!

Mi a Slam Poetry?  Előadói-költészeti műfaj, a név az 1980-as évek Chicagojából ered, de épít a sámán költők, trubadúrok, lángoszlop költők hagyományára is. A SlamPoetry események  bemutatókból, open mic produkciókból és versenyből állnak.

Szabályai: Bárki felléphet előzetes jelentkezés útján, saját írással, saját előadásban, kellékhasználat nélkül (kivéve telefon, papír, ha nem fejből mondod), meghatározott időkereten belül (nálunk az ajánlott idő 3 perc 15 mp, de 5 percig folytatható)

Miből építkezik? Közéleti eseményekből,  saját sztorikból vagy élményekből,  a popkultúrából, trash-ből, illetve a közönséggel való interakcióból.  A slammer feladata, hogy hatást váltson ki a közönségből.

Kik vagyunk?
A Pi Slam nevet 2021 óta viseli a közösségünk, de már 2016 óta szervezünk rendszeres havi slam poetry klubot. Versenyeink általában kétfordulósak, és közönségszavazásra épülnek: ilyenkor 9-en versenyeznek, és 3 slam elhangzása után szavaz a közönség arról, hogy melyik produkció tetszett a legjobban.

Hogyan jelentkezz előadónak?
Keresd meg a Pi Slam Facebook oldalán az eseményt, és írj be oda egy posztot, vagy küldj egy emailt a pislamproductions@gmail.com címre, de mindkét esetben  jelezd, hogy versenyre vagy open mic-ra jelentkezel.

Időpont: május 30.

Helyszín: Kristály Színtér

Ajánló


Vajon hogyan vallott Van Gogh az alkotásról? Melyik művész utasította vissza Mick Jagger visszautasíthatatlan ajánlatát? És melyik világhírű építész tervezett…

Túránkon az Ócsai Tájvédelmi Körzet ritkán látogatható részeit veszük szemügyre.

A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2024-ben is. Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!