Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


La guitarra flamenca - Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

La guitarra flamenca - Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

Oscar Guzmán lemezbemutató koncertje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 2. szombat, 19:00

A sevillai flamenco gitárművész, Oscar Guzmán számos európai, tengerentúli és ázsiai nagyváros után Budapesten is bemutatkozik La Calle de Recuerdo (Az Emlékek Utcája) című szólólemezével. Oscar Guzmán gitárjátéka varázslatos utazásra invitál: megidézi a sevillai napfényt, Granada hegyeit, Cádiz aranyló óceánpartját. Egyszerre tárja elénk a flamenco zenei kincsének lírai lágyságát és mélyről fakadó komorságát. A koncerten megjelenik a flamenco klasszikus felállása, az ének-gitár-tánc improvizatív együttműködése, ám a fő szerep a gitáré lesz. Oscár Guzmán csodás dallamai Keck Mária flamenco művész énekével, táncával és Böröcz Petra flamenco táncos mozdulataival fonódnak egybe.

A Oscar Guzmán olyan mesterek támogatásával kezdte pályáját, mint El Moro, Mario Cortés, Manolo Franco, José Luis Postigo és a kiváló Rafael Riqueni. Már karrierje kezdetén bejárta koncertjeivel Európát és Dél-Amerikát. Számos flamenco gitár versenyen ért el kiemelkedő teljesítményt Spanyolországban és Olaszországban. 2007-ben például második helyezéssel díjazták a „Niño Ricardo” II Nemzetközi Flamenco Gitár Versenyen.
A flamenco olyan jeles képviselőivel működött együtt, mint Pepe de Lucía, Pedro Sierra, vagy Ana Reverte. 2004 óta intenzíven koncertezik külföldön is. Meghívást kapott Argentínába, Ausztriába, Ausztráliába, Bulgáriába, Kanadába, Chilébe, Kínába, Ciprusra, Csehországba, Szlovákiába, Dániába, Finnországba, Norvégiába, Svédországba, Franciaországba, Németországba, Hollandiába, Olaszországba, Svájcba, Magyarországra, Macedóniába, Máltára, Marokkóba, Iránba, Montenegróba, Lengyelországba, Peruba, Oroszországba, Szaud-Arábiába, Szingapúrba, Törökországba, Ukrajnába.
Első albuma La Calle de Recuerdo (Az Emlékek Utcája) címmel jelent meg. A lemezen többek között Pepe de Lucia és Ramón el Portogués működnek közre.

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!