Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Laila Biali Trio - Vendég: Fekete-Kovács Kornél / JAZZTAVASZ 2024

Laila Biali Trio - Vendég: Fekete-Kovács Kornél / JAZZTAVASZ 2024

A Jazztavasz fesztivál mindig igyekezett bemutatni a legígéretesebb hölgy előadókat a nemzetközi jazzszíntérről, legyen a szóban forgó művész akár énekes, akár hangszeres vagy egyszerre mindkettő. A többszörös díjnyertes kanadai Laila Biali mindkettő.  több

Jegytípusok


1 000 Ft - 6 700 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



És már több is, mint ígéretes tehetség, hiszen olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Sting, Suzanne Vega, Dave Brubeck vagy Chris Botti. Most a Biali által vezetett trióhoz Fekete-Kovács Kornél csatlakozik vendégként, így kivételesen kreatív, napfényes létszemléletű előadók közös játékában gyönyörködhetünk.

Biali még nem volt ötéves, amikor zongorázni kezdett, és olyannyira nem érezte kényszernek a gyakorlást, hogy mindvégig kitartott a hangszer mellett. A konzervatóriumi évek alatt bűvölte el a jazz, és huszonhárom évesen már kiadta első triólemezét. Feltörekvő csillagként mindent megnyert, amit hazájában lehetett: a SOCAN (lényegében a kanadai Artisjus) zeneszerzői és hangszeres munkáját egyaránt díjazta, de 2019-es lemezéért megkapta a JUNO díjat is, amelyet a kanadai Grammy-díjnak tekintenek. 2013-as Live In Concert című albumát a DownBeat magazin az év legjobbjai közé sorolta. Meleg tónusú, kristálytiszta hangja és különleges érzéke a szórakoztató, egyben igényes zenei megközelítésekhez több világsztár figyelmét felkeltette - Sting például amerikai TV-felvételsorozatára, majd 2009-es A Winter's Night: Live from Durham Cathedral című koncert-DVD-jének felvételére is meghívta vokalistának. Biali szólólemezeinek száma immár elérte a hetet. A Müpa közönsége az utóbbi évek terméséből kap ízelítőt, elsősorban a 2023-as Your Requests című lemez anyagából. Laila Biali reméli, hallgatósága megérzi, hogy ezen az estén minden kívánságuk teljesülhet.

Laila Biali Trio:

ének, zongora: Laila Biali
bőgő: N. N.
dob: Ben Whittman

Vendég:

trombita: Fekete-Kovács Kornél

Rendező: Müpa

Ajánló


A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Nyári Károly minden eddiginél különlegesebb koncertje kerül bemutatásra 2024. június 1-én 19:00 órai kezdettel a Budapest Kongresszusi Központban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!