Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Legszebb perceink...

Legszebb perceink...

Kósa Klára akadémikus asszony jubileumi kiállítása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

v„Kiállításaimra mindig örömmel készülök. Tervezek, alkotok, izgulok és megnyugszom, amikor látom az eredményt, gondolataim megjelenését. Boldog vagyok, ha mutathatok az én világom színéből is valamit. Magyar vagyok, mi magyarok ilyen színesek vagyunk, fényesek, ragyogók. Hosszú idő 75 év. De boldog idő! Az évek alatt kitörlődnek a gondok, a rosszak, csak a jóra tudok emlékezni. Életem során rengeteg remek emberrel, művésszel találkoztam, kiállítottam, barátkoztam. Tisztelem, becsülöm, nagyra értékelem, szeretem őket. Szeretnék velük együtt ünnepelni. Fazekasok, kerámikusok, textilművészek, könyvtervező művész, üvegművész, szobrászok, babakészítő mesterek, grafikusok, köztük szabadon alkotók, tanszékvezető egyetemi tanárok: a magyar művészvilág színe-javának egy része. 55 éve alkotok, itt most bemutatom néhány, 55 éve készült alkotásomat és újakat is. 55 művészt hívtam erre az életmű kiállításra, állítsunk ki együtt. Csodálatos emberek, emlékszem találkozásainkra, közös munkáinkra, beszélgetéseinkre. Mindig figyeltünk egymásra, tudtuk, ki mit csinál, tanultunk egymástól és közben a világnak az Isten szőtte szőnyeg színét alkottuk! Mi tudjuk, nincs külön “népművészet” és “magas-művészet”, MŰVÉSZET van és mi művészek vagyunk. Nagy öröm számomra, hogy a Magyar Művészeti Akadémia tagjaként a Vigadóban mutathatom be művész barátaim és a magam csodálatos világát.

Fogadják szeretettel! Gyönyörködjenek!”

Kósa Klára

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!