Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 18:00

Lelki fröccs – Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

„A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal: csak egy pici odafigyelés, és megérkeznek a csodák az életünkbe, és végre fel is ismerjük őket. Az Utazás a lelked körül c. műsorom során elkészítettem 77 interjút ismert emberekkel, akik saját tapasztalataikkal tanítottak engem is. Ezekből is szemezgetve beszélgetünk arról, hogyan erősíthetjük meg a kapcsolatot a mai, rohanó és stresszes világban, a Felsőbb Énünkkel – aki mindig velünk van, és aki mindig tudja, mi a helyes döntés.”
/Peller Mariann/

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!