Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Liberté - Exkluzív zenés est borkóstolóval, Lady Gaga-dalok kíséretében

Liberté - Exkluzív zenés est borkóstolóval, Lady Gaga-dalok kíséretében

A szabadnak született, leláncolhatatlan tehetségek hangjain, szűkebb körben, néhány pohár bor társaságában csendülnek fel Lady Gaga dalainak őszinte szövegei és elragadó dallamai.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:00

Az egyre monumentálisabb elemek, a fénykavalkád és a sokszereplős show után a TIM Production ezúttal azt mutatja meg, hogy három hang és egy zongora, korunk egyik legtehetségesebb énekesnőjének dalaival szintén megtöltheti a teret, és mély érzéseket szakíthat ki belőlünk.

Három tehetség lép színpadra: vallanak a szerelemről, játékba kezdenek, felszínre hozzák a legmélyebb érzéseit. Az egy felvonásos darab teli van frissességgel, fiatalsággal, vadsággal és lendülettel, csak úgy, ahogy a legjobb eredeti betétdalért Oscar-díjat besöprő Lady Gaga dalaiban már ehhez hozzászokhattunk.

Ezúton invitáljuk Önt és családját, barátait zenés estünkre, november 29-ére, a Konecsni György Művelődési Központ tánctermébe, ahol a TIM Színistúdió három, énekhangjával is kiemelkedő tagjának meghallgatása után, a Gaga-dalok mondanivalójától feltöltekezve, a Pellikán Birtok borkostolóján is részt vehetnek.

További információk:
http://timproduction.hu/liberte

Ének: Erdély Fanni, Szekeres Kamilla Apollónia, Szirtes Dávid
Zongora: Dinya Dávid
Jelmez: Komesz Borbála
Rendező: Tőzsér István Martin

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!