Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lövölde tér - Kern András zenés estje

Lövölde tér - Kern András zenés estje

Lövölde tér
Kern András zenés estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 19:30

A Kossuth-díjas Kern Andrásnak negyedszázada jelent meg az első önálló lemeze, rajta az azóta legendássá vált címadó Lövölde tér című sanzonnal. Az album azóta sem veszített népszerűségéből, de Kern repertoárja fantasztikus nótákkal egészült ki, s ezekből az évek során egy sor további önálló lemez született. A zeneszerzők sorában Presser Gábor, Zorán, Heilig Gábor Dusán, Oroszlán Gábor, Másik János mellett Fesztbaum Béla is feltűnik. Kern utolsó lemeze 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel, az ezen szereplő dalok szövegét többségükben a színész-rendező-énekes maga írta, ezek, ahogy ő nevezi őket afféle városi dumák.

Kern Andrást nemcsak a dalokban megnyilatkozó bensőséges dolgokhoz, de magukhoz a lemezeihez is meghitt viszony fűzi, azt mondja olyasmiket tud velük elmondani, amit másképp nem. A régiek mellett ezen az estén az új és legújabb dalok is megszólalnak Kern sajátos előadásában, az ő összetéveszthetetlen, laza és érzelmes iróniájával. Elhangzik többek között – a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem maradhat el a Lövölde tér sem. De nem maradnak el a dalok között a történetek, a humor és az angyali könnyedség sem, semmi abból a „kernségből”, amit annyira szeretünk!

Kern András estjének vendége régi partnere, a népszerű pályatárs Hernádi Judit lesz szólóban és duettben, akivel korábban közös lemezt is készítettek „Kernádi” címmel, valamint Heilig Gábor, a majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója és felvételvezetője, ennek az estének a zenei producere, aki nemcsak a zenekar vezetője de gitározik és énekel is.

Előadja: Kern András

Az est vendégei: Hernádi Judit és Heilig Gábor

Kísér: Gátos Iván kibővített zenekara

Zenei producer: Heilig Gábor

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!