Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Lúdanyó további meséi - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Lúdanyó további meséi - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

interaktív táncelőadás gyerekeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 28. vasárnap, 10:00

A Lúdanyó meséi folytatásaként ismét Ravel zeneművének szerkezete a kiindulópont, így több különböző mese kerül a középpontba.

Ahogy belecsöppenünk Lúdanyó és ludacskái hétköznapjaiba, Lúdanyó mesélni kezd. Először meglátogatjuk a három kismalacot, majd az álommanók birodalmába kerülünk. Fent, a messzi északon, ahol nincsenek zöld rétek, bokrok és fák, csak a tenger vizén úszó jégtáblák vannak, és ahol a homokozóba darált jeget öntenek, ott élnek a smaragzöld szemű álommanók. Az előadás végén pedig teljesül Lúdanyó régi álma: tündér lehet az egyik mesében, így csöppenünk bele Hamupipőke életébe.

Előadók: Hoffmann Luca, Haumann Petra, Guzmics Petra, Feicht Zoltán, Bot Ádám
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az előadás 40 perces.
3-9 éves korig ajánlott.


A PR-Evolution Dance Company 15 éve, 2003-ban alakult, állandó tagok nélküli, projekt rendszerben működő együttesként. A társulat vezetését 2008-ban vette át Nemes Zsófia, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások, és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat. A kettős jubileum alkalmából mini-fesztivál keretében mutatkoznak be a Bethlenben legsikeresebb előadásaikkal.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!