Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ma este megbukunk
6

Ma este megbukunk

Az eredetileg Londonban bemutatott bohózat Angliában és Amerikában is elnyerte az év legjobb vígjátékáért járó díjakat. Nem csoda, hiszen a mértani pontossággal szerkesztett virtuóz bohóctréfák, a kaszkadőrmutatványoknak beillő bravúros akciók garantáltan feledhetetlen estével, önfeledt, rendkívül intenzív szórakozással teszik boldogabb emberekké a kikapcsolódásra vágyókat.

Jegytípusok


2 600 Ft - 6 900 Ft
6 jegytípus

Aktuális előadások



Henry Lewis – Jonathan Sayer –Henry Shields: Ma este megbukunk
Rendező: Horváth Illés
Bemutató: 2022. október 22. (szombat) 19 óra

Egy amatőr színjátszó csoport nagy fába vágja a fejszéjét. Egy klasszikus angol krimit készülnek előadni, Gyilkosság a Haversham kastélyban címmel. Nagy nap ez a bemutató a társulatot vezető rendező életében, hisz sikerült olyan csapatot verbuválnia, és olyan darabot találnia, hogy a szereposztás végre tökéletes lehet. A költségvetés kivételesen megengedi, hogy rendes díszlete is legyen a produkciónak. Neki is vágnak boldogan és nagy lendülettel az előadásnak; csakhogy az első másodpercben baki történik. Majd a másodikban. A harmadikban. A negyedikben. Folyamatos és egyre súlyosabb szerencsétlenségek törnek szegény szereplőkre, akik rendületlen bátorsággal küzdenek az elemekkel egy összeomlás felé sodródó előadáson, eltökélve, hogy bármi áron végigjátsszák a darabot, semmi sem állíthatja meg őket! Vagy mégis…?

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!