Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MAGNA CUM LAUDE

MAGNA CUM LAUDE

A Magna Cum Laude idén is újra színezi a Margitszigetet!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 26. vasárnap, 20:00

Magna Cum Laude koncert
2018. augusztus 26. (vasárnap) 20.00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

19 év, rengeteg küzdelem, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig. Lesták Marcival és Török Mátéval immár évek óta stabil a zenekari egység, ahogy azt a koncertek lendülete is bizonyítja. A kétévente hagyományos nagy nyáresti Margitszigeti muzsikálás idén sem marad el. A fiúk most is egy különleges akusztikus-szimfonikus koncerttel búcsúztatják a nyarat a Kossuth-díjas, Szenthelyi Miklós hegedűművész által alapított Magyar Virtuózok Kamarazenekar kíséretében.

A szimfonikusokkal közös speciális koncert már évek óta hatalmas sikernek örvend. Werner Gábor karmester vezénylete alatt egészen különleges hangszerelésben csendül fel a Minden állomás,az Átkozott nők, a Színezd újra, a Túl későn, a Visszhang, a Pálinka dal, a Vidéki sanzon, vagy a Köszönet, de a készülő új albumból is kaphatnak ízelítőt a kedves vendégek. Az akusztikus és egyben elektronikus koncertet, a különleges szimfonikus hangszerelés és zenekari kíséret teszi majd egészen egyedülállóvá, megmutatva a Magna dalok színes világát.

A Magna Cum Laude zenekar tagjai:

Mező Misi (ének)
Szabó Tibor (gitár, zeneszerző)
Kara Mihály (basszusgitár, dalszövegíró)
Lesták Marci (billentyű)
Török Máté (dobok)

Közreműködik: a Magyar Virtuózok Kamarazenekar

Karmester: Werner Gábor

https://magnacumlaude.hu/

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!