Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Magyar – Bolgár Barátság Napja

Magyar – Bolgár Barátság Napja

A Bolgár Országos Önkormányzat 2018-ban is méltóképpen kívánja megünnepelni a magyar-bolgár barátság napját, amely nagyon fontos esemény a magyarországi bolgár közösség életében, s jelentős szerepet játszik a két nemzet történelmi és jelenkori kapcsolataiban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:30

Idén Magyarország ad otthont a központi rendezvényeknek, ezek egyike a Müpában megvalósuló nagyszabású koncert. A műsor sztárvendége a Bolgár Nemzeti Rádió Népi Zenekara lesz, amely már nagyon sok országban megmutatta virtuozitását - mindenhol lenyűgözve a közönséget.
A Bolgár Nemzeti Rádió Népi Zenekarát 1952-ben alapították abból a célból, hogy hangfelvételeket készítsen a rádió zenetára számára. Az évek során az együttes sikerrel hangolta össze Bulgária páratlan gazdagságú népi hagyományainak ápolását a zenei határok és horizontok modern interpretációk révén történő tágításával. A népi zenekar, amely eddig több mint tizenötezer felvételt készített, gondosan őrzi a bolgár folklór autentikus hangjának tisztaságát. Az együttes a bolgár kultúra jelentős gazdagításáért 2012-ben elnyerte a Bolgár Kulturális Minisztérium Zlaten vek („Arany évszázad”), valamint Krisztalna lira („Kristálylant”) kitüntetését, 2016-ban pedig a Bolgár Nemzeti Rádió Szirak Szkitnik-díjában részesült.


Rendező: Bolgár Országos Önkormányzat

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

elkafkásodás két részben

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!