Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Majka & Curtis koncert

Majka & Curtis koncert

Kapunyitás: 19:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 9. péntek, 21:00

A rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
A 16–18 éves korosztály védettségi igazolvánnyal, koronavírus ellen védett személy felügyelete nélkül is látogathatja a rendezvényt.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
 
Jegyinformáció:
Early bird jegyár (a készlet erejéig): 3000 Ft - ELFOGYOTT!
Elővételi jegyár (a készlet erejéig): 4500 Ft
Standard jegyár: 5500 Ft

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), a rendezvény napján 13:00-21:00 óráig a helyszínen (Tapolcarét utca), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint online a www.diosgyorivar.hu-n, és a JEGY.HU-n.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!