Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Makar Csudra - Farkas Franciska estje

Makar Csudra - Farkas Franciska estje

Farkas Franciska önálló estje keretien belül bemutaja Gorkij: Makar Csudra című novelláját.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 23. péntek, 19:30

A történet nem csupán egy szerelem (Lojko és Radda) története, hanem egy komplett világé is. Amelynek törvényei univerzálisak. Gorkij jól ismeri a szereplőit. Mivel kisgyerekként magára marad, árvaként át kell élnie a kiszolgáltatottságot, a legmélyebb szegénységet. Tizenhat évesen gyalog indult el, hogy bejárja az orosz vidéket, itt ismeri meg a parasztok, csavargók, kirekesztettek életét. És a meséiket, hiedelmeiket. 1892-ben jelent meg a Makar Csudra, ekkor használja először álnevét is. Ekkor még messze van az Éjjeli menedékhely (eredeti címén: A mélyben) sikere, ekkor még távolról sem az ünnepelt szovjet írófejedelem. Meséje egyszerre realisztikus és égbe emelt, földhöz tapadó és elszálló. A legendák szerint saját fájdalmát, szerelmét és az egyik öngyilkossági kísérletét is beledolgozta a szövegbe. Mindig felemelő, ha szöveg és színész egymásra talál.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!