Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


M/Ámor, vagy amit akartok

M/Ámor, vagy amit akartok

A Terminál Workhouse előadása Shakespeare Szentivánéji álom c. örökérvényű klasszikusának zenés parafrázisa egy elszigetelt, lehetőségek nélküli magyar faluba helyezve a vidék legtávolabbi zugában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 20. csütörtök, 19:00

M/Ámor, vagy amit akartok, zenés vígnépszínművelet

A Manna Kulturális Egyesület és a Terminal Workhouse közös előadása.

Makkoshotyka polgármesterének egyetlen leánya holnap tartja az esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám- ahogy az már lenni szokott- a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjelen a falu kocsmárosa és a Sztárlight partiszervíz által delegált csapos-zenész-humánmanipulátor fondortudományos pálinkájával jól megkavarja a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok, meg a sámándob, meg a kisgömböc és minden szál összegabalyodik. Mert minek a varázslat, ha a valóság is meghökkentő dolgokra képes?

A Terminál Workhouse előadása Shakespeare Szentivánéji álom c. örökérvényű klasszikusának zenés parafrázisa egy elszigetelt, lehetőségek nélküli magyar faluba helyezve a vidék legtávolabbi zugában. A Shakespeare-komédiák sajátos dramaturgiája mentén haladó történet egy ízig-vérig mai vígjáték, amely a kis magyar valóság esszenciáját mutatja be mindenféle konklúzió levonása nélkül – hiszen a szereplők maguk sem képesek semmilyen konklúzió mentén kilépni a saját burkukból. A szórakozási lehetőségek, a továbblépés reménye és a fejlődés totális hiánya miatt a falusiak kénytelenek végleg leragadni, miközben valójában a motiváció vagy távlati perspektíva elkerüli őket. A darab ennek az egyhelyben toporgásnak állít keserédes emlékművet a komikusabbnál komikusabb helyzetek kellős közepén. 

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!