Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Manómese - Simorág TánCirkusz

Manómese - Simorág TánCirkusz

A manók mindenütt élnek, rekettyebokrok közül bújnak elő, erdőlakók, mezőlakók, padlásokon bujkálnak, vagy vízi-manók, fiók-, netán zsebmanók, lakótelepiek és időnként melléd is szegődnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 10:00

A manók mindenütt élnek, rekettyebokrok közül bújnak elő, erdőlakók, mezőlakók, padlásokon bujkálnak, vagy vízi-manók, fiók-, netán zsebmanók, lakótelepiek és időnként melléd is szegődnek. Csintalankodnak, törnek, zúznak, rontanak és bontanak, álmot őriznek, vagy pálinkát főznek. Összevesznek, kibékülnek, izgága, fura, kotnyeles teremtmények. Őszintén szólva nem is láttunk még hisztis gyereket, durcást, füllentőst, de csíptünk már fülön épp elég manót gyerekek közelében...és hogy mit tesznek.... azt legalább egyszer érdemes megnézni!

Szereplők: Kiss Gergely Geret, Turai Bálint, Simor Ágnes
Zene: Vázsonyi János
Díszlet: Pallos Endre, Deák Attila
Jelmez: Zoletnik Sophie
Fejdíszek, nemez jelmezek: Mihály Cecília
Bábok, kerámia báb: Vincze Márton, V. Lőrincz Ágnes, lepedőbábok: Palojay Eszter
Almák: Bosznay Balázs
Rendező, szövegíró: Simor Ágnes

A Simorág TánCirkusz 2010 óta hoz létre előadásokat gyermekek számára is a színház, tánc, zene, cirkusz formanyelvének ötvözésével. Előadásaikkal számos díjat elnyertek az utóbbi években. 

 

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!