Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Maraton 2018 - Bernstein és az amerikai zene: Paul Appleby dalkoncertje

Maraton 2018 - Bernstein és az amerikai zene: Paul Appleby dalkoncertje

2018-ban lesz tíz éve, hogy a Budapesti Fesztiválzenekar és a Müpa közös szervezésében megvalósuló maratonokon egy-egy zeneszerző munkásságának legjava szólal meg egy teljes napon át, délelőttől késő estig.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 18:00

2018-ban lesz száz éve annak, hogy megszületett Leonard Bernstein amerikai zeneszerző, karmester, zongorista és a zenei ismeretterjesztés egyik legnagyobb alakja. Legnépszerűbb darabjain kívül kiváló magyar előadóművészek és együttesek tolmácsolásában elhangzanak honfitársai, George Gershwin, Scott Joplin, Steve Reich, John Cage, Elliot Cole, Red Norvo, Samuel Barber, Stephen Foster, Charles Ives, Harold Meltzer, John Harbison, Ned Rorem és William Bolcom hol lírai, hol dinamikus, hol táncos, hol erősen jazzes kompozíciói is.

Előadott művek

  • Ernst Munneke
    zongora
  • Kertész György
    cselló

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!