Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Marcus Miller Laid Black Tour 2019

Marcus Miller Laid Black Tour 2019

Újra Budapestre érkezik a világ egyik legnépszerűbb, multiinstrumentalista basszusgitárosa. A többszörös Grammy-díjas zseni olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Miles Davis, Herbie Hancock vagy David Sanborn, és most új albumával varázsolja el a Müpa közönségét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 3. szerda, 20:00

Marcus Miller műfaji korlátokon túlmutatóan az egyik legnagyobb hatású kortárs művész. Két Grammy-díj és egy Edison-életműdíj mellett azzal is büszkélkedhet, hogy az UNESCO 2013-ban Békeművésszé választotta. Már huszonévesen „megpecsételődött a sorsa”, amikor Miles Davis zenekarának tagja lett, és Davis több albumának zeneszerzői, hangszerelői, produceri feladatát magára vállalta - köztük a Tutu című lemezét, amely jazztörténeti jelentőségűvé lett. Emellett szólókarrierjét is beindította: saját neve alatt megjelent albumai szintén rendre elnyerték a szakma és a közönség elismerését. Davisen kívül Miller kitörölhetetlen hatást gyakorolt David Sanborn, Aretha Franklin, Chaka Khan, Al Jarreau, Lalah Hathaway és Wayne Shorter pályájára is. Zeneszerzőként több film sikeréhez járult hozzá, köztük az Oscar-jelölt Marshalléhoz. Ha mindez még nem lett volna elég, Miller két, heti rendszerességgel jelentkező rádióműsort is vezet, egyet hazájában, egyet az Egyesült Királyságban. Ahogy egykori mentora, ő is évek óta fiatal, tehetséges muzsikusokkal veszi körül magát, velük készíti lemezeit és koncertezik világszerte. Az UNESCO Slave Routes Projectjénél Miller szóvivői szerepet töltött be, innen merített ihletet 2015-ös, Afrodeezia című, Grammy-jelölt korongjához, melyen afrikai, dél-amerikai és karibi zenészek működtek közre. Legújabb lemeze, a Laid Black tovább kutatja az afroamerikai gyökereket, ezúttal a hip hop, a gospel, a trap és az r'n'b stílusjegyeit felhasználva. 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!