Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Máté Péter emlékest

Máté Péter emlékest

Gallusz Niki és Tabáni István Máté Péter dalaiból válogat, közreműködik Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és koncertzenekara.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 18:00

Máté Péter emlékest

Máté Péter, a páratlan tehetségű magyar énekes, zeneszerző, zongorista, aki csodálatra méltó repertoárt hagyott maga után, közel 150 dal szerzője és előadója volt! Dalai most is minden korosztályban nagy népszerűségnek örvendenek. Gyönyörű, szívhez szóló melódiái halhatatlanná tették és a magyar könnyűzenei élet ikonikus alakjává emelték! Ebből az alkalomból több sztárvendég is színpadra lép, akik zenei karrierjük során kiemelkedően képviselik és mutatják be Máté Péter örökzöld dallamait!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!