Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mátyás király és a cinkotai kántor
10

Mátyás király és a cinkotai kántor

MÁTYÁS KIRÁLY ÉS A CINKOTAI KÁNTOR
zenés, énekes színpadi játék 2 részben
5 – 105 éves korig, s még azon is túl!

népmondák s hagyományok alapján írta: Buda Ferenc
Fény: Németh Mihály

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 21. hétfő, 10:00

A Reneszánsz Évet köszöntöttük a Kossuth-díjas költő művével. Végre egy történet, mely nemcsak lelkileg, de földrajzilag is közel van hozzánk!

Sokan ismerik a mese alapját, mely rávilágít királyunk emberi, s uralkodói nagyságára is. Mátyás ebben a mesében is álruhában járja az országot, ahogy azt oly’ gyakran szokta volt. Most épp’ Cinkotára látogat deákként, s meg sem áll a kocsmahivatalig... Keresvén a helyi papot, a kántorral akad össze. Szokásához híven, uralkodónk kérdéseivel teszi próbára e jeles férfiút. A próba túl jól sikerül, ám Mátyás király, ahelyett, hogy megharagudna az éles eszű kántorra, aki csaknem túljárt eszén, megjutalmazza őt. De úgy ám! Ezek ilyen idők voltak…

Gyerekek, Kamaszok: Balogh András, Cserni Ákos, Gregor Lilla/Kovács Réka Kincső, Kovács Flóra, Pálóczi Zsuzsanna, Vida Gergely Péter.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!